Csoportok
THE HEROES
Coming Soon...
THE AVENGERS
Coming Soon...
THE NEUTRALS
azon képességgel rendelkezők, aki csupán a - lehetőséghez képest - nyugodt életre vágynak. ők úgy döntöttek, SEMLEGESEK maradnak és nem állnak senki pártjára. meglapulnak, próbálnak nem szembe tűnően viselkedni és okot adni arra, hogy a S.H.I.E.L.D meglátogassa őket. ellenben akad köztük olyan, aki vagy a hősöket vagy a gonosztevőet, esetleg mindkettőt segíti a nyugalmáért cserébe. ezen kívülállók hiába tűnnek veszélytelennek, okozhatnak intrikus hajlammal megáldott tagjai komoly meglepetéseket mindenki számára. nem ajánlatos lebecsülni őket!
THE VILLAINS
Coming Soon...
THE INHUMANS
Coming Soon...
THE CIVILIANS
ide az EMBEREK csoportja tartozik, akik civil, kívülállóként élik életüket nem is sejtve, hogy mi folyik a háttérben. ha mégis rájönnek valamire és esetleg még mélyebbre is ásnak, gyakran tűnnek el nyom nélkül majd kerülnek később elő úgy, hogy semmire sem emlékeznek vagy már nem is élnek.
THE S.H.I.E.L.D.
A S.H.I.E.L.D. és a hozzá tartozók alkotják eme csoportot. minden, nem renegát képességgel rendelkező ide tartozik. van, akik önként jelentkeznek egy jobb élet reményében ügynöknek vagy szép szóval veszik rá őket, másokat erőszakkal, hogy közéjük lépjenek. mindent és mindenkit felügyelnek. ha képességed van, jobb, ha óvakodsz tőlük.
THE HYDRA
Coming Soon...